Katselin aamupäivällä poikani kanssa dokumentin käärmeistä. Huh, ei kyllä tee mieli lähteä sademetsään tai aavikolle. Ihan niin kuin olisin suunnitellut sellaista matka… Katselimme myös Dr. Phillin uusinnan maanantailta. Ohjelmassa astuttiin toisten saappaisiin, eli kokeiltiin eri ammatteja.

Poika lähti kaverilleen ja minä tein koulutehtäviä tietokoneella. Tarkoitukseni oli poiketa kirpparilla, mutta ei sitten aika riittänyt. Nukuin tunnin päikkärit ja sitten lähdin kaverini kanssa taas kiertämään Kaukajärveä. Naapurin mies viritteli meille gps:n matkaan. Taas höpöttelimme koko matkan laihduttamisesta, syömisestä ja liikunnasta. Lenkin jälkeen totesimme ettei gps ollutkaan toiminut. Näyttöruutu oli pimeä ja nappuloita painaessa ei tullut näkyviin kuin paikallinen sijainti. Ei näkynyt kuljettu matka, eikä aika. Askelmittarini näytti kyllä noin 11000 askelta, aikaa kului noin puolitoista tuntia ja kaloreita kuluin yli 400.

Huomenna on koulua puoli päivää. Menen laittamaan Aamulehteen onnittelut siskolleni, hänellä on 50-vuotisjuhlat tiistaina. Poikkean kirppiksellä. Siirrän akupunktion ensi viikolle ja käyn pankissa neuvottelemassa vapaakuukaudesta asuntolainan suhteen.

En tiedä mikä nyt mättää? Kun olin työttömänä, raha riitti juuri ja juuri. Nyt kun olen kurssilla, rahat loppuvat jo kolmessa viikossa. Nyt on ollut kyllä ylimääräistä menoa juuri akupunktion takia, yksi hoitokerta maksaa 45 euroa. Lisäksi olen ostanut 44:n euron bussikortin kuukausittain ja maksaa se syöminenkin koululla.