Ei ollut hääppöstä työttömänäkään, vaikka joka päivä oli vapaapäivä. Ei sitä osannut silloin arvostaa. Nyt kun töitä, tosin vain työharjoittelua, vapaapäiviä odottaa ihan innolla.

Työharjoittelu on sitä samaa kuin ennenkin. Muovipusseista vaatteiden purkua ja henkarointia. Tänään oli jotain uuttakin: sain käyttää hinnoittelukonetta, wow. Lasten lippalakit ovat tarjouksessa, punainen hintalappu ilmoittaa hinnaksi kolme euroa kappaleelta.

Torstaisin tulee sitten valvottua television äärellä. Ensin tulee Lost ja sitten uusi sarja 4400. Lostiin olen jo koukussa ja nyt jään luultavasti koukkuun myös tähän 4400:n.

Tänään tuli Suomela lehti, asiaa omakotiasujalle. Nyt haluaisin pihallemme Huovilan huvimajan. Kysyn puutavaraliikkeestä tai rautakaupasta hinta-arvion tarvikkeista ja sitten alan metsästämään tekijää. Viime syksynä rakennettu pihavarasto on vielä maalaamatta ja siinä samallahan tulisi maalattua uusi huvimajakin. Mittailin pihalle sille jo paikan. No, katsotaan mitä tulee hinta-arvioksi. Hylkäänkö suunnitelman vai en?