Perjantaina yllätin itseni kävelemällä Kaukajärven ympäri, jalat eivät olleet ihmeemmin kipeinä tänään eikä selkääkään jomottanut. Olin kyllä laittanut jäävoidetta selkään jo illalla. Minä hölmö lähdin tänään uudestaan samaiselle lenkille. Nyt on vasemmassa jalassa kipeä, puhki kulunut rakko. Vaikka sitä kuinka teippaisi ja laastaroisi, niin ei pysty kunnolla kävelemään.

Muuten oli ihana olla ulkona, suunnilleen puolet reitistä kulkee metsässä. Pientä sadetta oli ilmassa, eikä vielä itikatkaan häirinnyt. Koira oli mielissään kun sai juosta vapaana metsässä.

Menen huomenna katsastamaan uusia lenkkareita Sokokselta. Siellä on nyt asiakasomistajan päivät ja alennusta saa 15 prosenttia. Tyttärellä on vielä henkilökunnan alekortti lainassa ja silläkin saa alea 15 prosenttia. 15 + 15 = 30. Jee! Jos oikein riehaannun ostoksilla, ostan myös askelmittarin.

Illalla on pidettävä peukkuja Lordille. Iltapalaksi teen laihduttajan herkkua: yhdistetään purkki raejuustoa ja purkki Ingmanin appelsiinijogurttia, seokseen pilpotaan pieniksi palasiksi vielä banaani.