Olen kyllästynyt työharjoittelupaikkaan. Työkaverit ovat ihan mukavia, vaikka varsinaista rupattelua on liian vähän. Koko kolme viikkoa olen tehnyt yhtä ja samaa: sovituskopin vartijana kaksi tuntia päivässä ja neljä tuntia muovipussien repimistä ja henkarointia. Onko koko kesä tätä yhtä ja samaa? Pitäisikö harkita uuden paikan hakua?

Huomenna on taas onneksi koulua. Kuulen muiden harjoittelijoiden kokemuksia. Huomenna menen taas akupunktioon ja illalla on erään yhdistyksen hallituksen kokous. Saisin viedä jo huomenna kirppikselle tavaroita, en vaan tiedä ehdinkö. No, viimeistään keskiviikkona saan tavarat laitettua myyntiin. Hinnoittelin tänään vielä lisää myytävää.

Mikä ihme minua väsyttää? Tänään nukuin heti töiden jälkeen klo 16.30-19.00. Olisin nukkunut vielä pidempäänkin, mutta onneksi poikani herätti minut. Osaksi väsymykseni on henkistä laatua. Suren vieläkin entisestä työpaikasta saamiani potkuja. Siitä on sentään jo yli neljä vuotta aikaa, mutta ehdin olemaan siinä työpaikassa yli 20 vuotta. Yritän koko ajan keksiä, mitä minä voisin tehdä elantoni eteen.

Rahat on ihan finito. Keskiviikkona pitäisi vihdoinkin tulla liitolta koulutuspäivärahat kuukauden ajalta. Toivottavasti kirpputori alkaa myös tuottamaan.