Nukuin pitkään ja selkä olikin kipeänä heti aamusta. Lyhyt yöuni sopii minulle parhaiten (ja sitten pienet päikkärit iltapäivällä). Olisi syytä ostaa uusi sänky, mutta odottelen tyttären lopullista muuttoa kotoa pois, jotta saan hänen sänkynsä ja huoneensa itselleni.

Touhusin monta tuntia tavaroita myyntiin kirpparille. Oikeastaan yhtään komeroa ei tyhjentynyt. Hain pihavarastosta yhden pahvilaatikon ja yhden kassin, joissa oli jo kirpputorilla myynnissä olleita tavaroita. Hinnoittelin ne uudestaan, eli alensin hintoja. Ryppyiset vaatteet suihkuttelin märiksi spray-pullolla. Kaikki rypyt oikenivat niistä hyvin kun ne kuivuivat ulkona, lisäksi niihin tuli hyvä tuoksu. Tavarat ovat nyt autossa odottelemassa kirpputorille pääsyä. Vaatteet ovat kyllä vielä sisällä henkareissa.

Huomenna on työharjoittelua. Säätiedotuksessa luvattiin hieman viilenevää, mutta lämmintä riittää silti. Ajattelin lähteä huomenna töihin shortseissa. Saakohan kaupassa olla shortseissa ja paljain jaloin? No, tuskin sillä on väliä missä asussa repii muovipusseja auki ja henkaroi vaatteita.

Ihanaa viikkoa kaikille jotka tämän lukivat!