Kurssin yksi etätehtävä piti palauttaa jo eilen. Soitin opettajalle ja sain lisäaikaa maanantaihin asti. Monet muutkin olivat lisäaikaa anoneet. Yritän huomenna väkertää SWOTin.

Poikkesin kirppikselle ja vein sinne kolme puseroa. Saldo näytti kokonaisuudessaan noin sataakahtakymmentä euroa. Ihan hyvin ja vielä on viikonlopun myynti edessä. Tyttären vaatteet ovat käyneet kaupaksi hyvin.

Lasteni isänisä kuoli aamulla. Hänellä olisi ollut huomenna 80-vuotisjuhlat. Nyt on sitten hautajaiset edessä.

Kiersimme taas Kaukajärven kaverini kanssa. Nyt oli hänen koiransa mukana, koira kävi monta kertaa uimassa järvessä. Minun koirani oli aamulla aika jäykkä jaloistaan ja sille annettiin nyt lepopäivä. Ehkä huomenna se on taas lenkillä. Askeleita tuli noin 11000 tänään. Askelmittarin kanssa on kyllä jotain epäselvyyttä. Mielestäni se näyttää liian pientä kilometrilukemaa. Täytyy poiketa johonkin kauppaan kysymään selvitystä myyjältä.

Huomenna on edessä ruohonleikkuu, siis jos ei sada. Pyysin naapurin poikaa meille, hän oli meillä puutarhurina viime kesänä. Hän saa näyttää minulle trimmerin käytön ja sitten itse leikata ruohon. Kunhan nyt saisimme vaihdettua ensin ne öljyt siihen ruohonleikkuriin.