Yhdysvaltain 42. presidentti Bill Clinton on Tampere-talolla 9.5.2006 järjestettävän Turning Point -seminaarin pääpuhuja. Liput maksavat seminaariin 790 euroa ja iltatilaisuuteen 1140 euroa. Hei haloo! Kuka maksaa Clintonin kuulemisesta noin paljon? Ei ainakaan kukaan yksityinen. Firmat tietysti saavat lippumaksut verovähennyksiin. Ja onhan paikalla myös Jari Sarasvuo. Minä olen menossa kuuntelemaan Sarasvuota 16.5 yliopistolle, mutta lippu maksaa vain 20 euroa.

Juttelin kahvitauolla erään myyjän kanssa Anttilassa. Hän kertoi pitävänsä paljon appelsiineista. Jaffat ovat liian makeita, hän pitää kirpeämmistä appelsiineista. Ehdotin veriappelsiineja. Myyjä sanoi että kyllä muuten, mutta siinä on se hinta-asia. Eli veriappelsiinit ovat liian kalliita hänen rahapussilleen. Voiko olla totta että joku joutuu jättämään veriappelsiinit kauppaan köyhyytensä takia, vaikka niistä pitäisikin. En usko. Jos minä haluan jotakin, melkein sen ostankin. Toki minun pitää karsia jotakin muuta menoa pois.

Auto on taas kunnossa. Teboililla vaihdettiin laturin hihna ja laskukin oli kohtuullinen. Hihna maksoi 4,90 euroa ja vaihtotyö 10 euroa.