Heräsin aamulla yhdeksän aikoihin. Kuulin keittiöstä aamupalan ääniä. Ajattelin että poikani siellä laittaa äidille aamupalaa. Tunsin että en voi enää kovin kauaa viivytellä sängyssä, koska oli jo hätä päästä vessaan. Kun ei mitään kutsua kuulunut aamupalalle, menin vessaan. Keittiöön saavuttuani näin että poika oli laittanut itsellensä aamupalaa, eli lämmittänyt mikrossa pitsaa.

Hetken päästä heräsi tytär ja hän keitti itselleen ja minulle kahvit. Leivät sain laittaa itse. Lahjaksi tytär oli ostanut todella hyvää ja maukasta mustikka-joghurttipiirasta Attilasta.

Tytär pesi pyykkiä ja siivosi sekä imuroi autonsa. Auto on myynnissä Keltaisessa Pörssissä ja nyt myös Autopokkarissa. Tyttären kanssa kävin viemässä lisää tavaraa kirpparille. Tänään oli ollut hiljainen päivä kirpputorilla. Pöytäni saldo oli vain 21 euroa. Huonolta näyttää.

Meillä kävi tänään vieraita. Naapurin pariskunta poikkesi sekä eräs ystäväni. Mustikkapiiras tuli syötyä ja söimme myös vähän uutuus jäätelöä. Se ei ollut oikein maukasta.

Huomenna on taas koulupäivä, samoin tiistaina. Keskiviikko on vapaata, torstaina ja perjantaina on sitten työharjoittelua.