Katselin sen toisen filmin, mikä lainattiin eilen Makuunista. Broken Flowers oli todella huono filmi, vaikka siinä on pääosassa Bill Murray. En suosittele tätä filmiä.

Siivoilin hieman pihaa, kaikki näyttää niin kamalalta kun lumien alta paljastuu kesken jäänyt haravoiminen ja sinne tänne unohtuneet epämääräiset tavarat. Siskoni tuossa juuri tuumasi, että mistä saisi tekolunta, talvella hoitamaton pihakin näyttää hyvältä. Välillä kävin ihastelemassa hienoa puupinoa pihavarastolla. Pidän varaston ovia päivittäin auki, jotta kosteat puut kuivuisivat paremmin. Puu elää kun se kuivuu, toivon ettei pino romahda kuivuessaan.

Tanssi tähtien kanssa kisa ratkesi hyvin, paras pari voitti. Pidin kyllä hopealle yltäneistäkin ja melko tasaväkisiä he olivatkin. Saatiinpa taas suomalaiset äänestämään vilkkaasti. Samalla kun katselin kisaa, leivoin ja paistoin pärämätsejä. Ohjeen mukaan niitä piti valmistua 20 kappaletta, mutta minä tein niistä niin suuria että sain vain 10 kappaletta valmiiksi. Hyviä niistä tuli, otan huomenna yhden evääksi koulun kahvitauolle.