Tänään meillä kävi kylässä tätini, hänen poikansa ja pojan vaimo. Myös molemmat siskoni poikkesivat. Pojan kaveri oli myös käymässä.

Meillä oli tosi mukavaa yhdessä, ruodittiin kaikkien kuulumiset. Poikani synttäreitä siinä vietettiin samalla. Poika sai 45 euroa lahjaksi. Täti toi kukkia, omatekemää lihapiirakkaa, pääsiäismunia ja tyttärelle kynttilän. Katselimme hänen ottamiaan valokuvia. Tämä tätini on erikoistunut valokuviin, joka sukutapaamisessa saan katsella isot niput valokuvia.

Vieraiden piti tulla klo 15.00, mutta he saapuivat vasta klo 18.00 jälkeen. Siivosin vielä päivällä, mutta jätepapereiden lajittelun jätin huomiseksi. Se on ihan mahdoton määrä, mitä jätepaperia tulee viikossa tai kahdessa. Ehdin nukkumaan myös päikkärit.

Viikonloppuruokaa ei ollut, joten tilasimme pojan kanssa meille pitsat. Jälleen pitsakuskina oli se Saddam Husseinin näköinen mies. Todella mukava ja kohtelias pitsan toimittaja.

Huomenna olen menossa Sampolan työväenopistolle katsastamaan heidän näyttelynsä. Esillä on kurssilaisten töitä. Kaverini isän työt ovat myös esille, veistoksia enimmäkseen.

Niin, se kakku oli ihan hyvää!