Lähdin tänään taas kierrokselle, hakemaan sitä harjoittelupaikkaa. Ensin kävin Gigantissa, siellä myyjä kertoi ettei heillä ole yleensä harjoittelijoita ollut. Kauppa ei muutenkaan miellyttänyt minua, joten en alkanut enempää asiasta tivaamaan. Sitten matkasin Koskikeskukseen. Vapaa valinnassa näkyi olevan kaksikin harjoittelijaa, en kysellyt paikkaa. Parissa kirjakaupassa oli jo harjoittelijat ja Seppälässä ainakin yksi harjoittelija. Lelukaupasta kyselin paikkaa ja jätin yhteystietoni.

Sitten menin Anttilaan. Pääsin osastopäällikön juttusille ja sain sitten sen paikan. Tuntui hienolta kun haastattelun lopuksi kättäni puristettiin ja sanottiin Tervetuloa!

Harjoittelun olisi pitänyt alkaa jo ensi tiistaina, mutta heillä on nyt pari harjoittelijaa jo nyt, niinpä minä aloitan vasta 18.4. Työtehtävinä on asiakaspalvelu, kassatyöskentely, esillepanojen teko eri osa-alueilla ja tavaran vastaanotto. Osastoja alueella on monia: pukeutuminen, kosmetiikka, jalkineet, lelut ja urheilutarvikkeet. Odotan ihan innolla työharjoittelua ja toisaalta vähän jännittää työn raskaus. Täytyy hommata tosi hyvät kengät, että jaksaa olla jalkojen päällä koko päivän.