Katselin Suurin pudottaja finaalin. Ihan tuli tippa silmään, kun olin niin onnellinen toisten puolesta. Hienoa nähdä kun jotkut ovat saaneet elämänsä hallintaan, ainakin painon puolesta. Voittajan reenitahti oli kyllä mielestäni liian hurja. Finaalin ulkopuolella voittaja oli Ari, onnittelut hänelle myös sekä katsomossa istuneelle tyttöystävälle.

Huomenna meille tulee vieraita, vietämme poikani synttäreitä. Leivoin kakkupohjan ja täytän sen vielä tänään. Kakun väliin laitan mansikoita ja banaania soseena sekä vaahtoutuvaa vaniljakastiketta. Huomenna päällystän kakun kermavaahdolla ja koristelen suklaamuruilla. Toivottavasti kakku maistuu, vaikka en ole yhtä hyvä kokki kuin Marie.

Tänään vielä soitettiin sieltä lelukaupasta, olisivat ottaneet minut työharjoitteluun. Piti kieltäytyä, koska olen tehnyt jo sopimuksen Anttilan kanssa. Luultavasti maanantaina ilmoitetaan Sokokselta, että ottaisivat minut työharjoitteluun. Ensin ei meinaa saada paikkaa ollenkaan ja sitten niitä on enemmän kuin tarpeeksi.

Nyt pitäisi alkaa siivoamaan ja yllätys yllätys: olen yksin kotona. Poika on kaverillaan ja tytär tuosta juuri huikkasi tulevansa sitten huomenna kotiin iltapäivällä. Luultavasti siivoan ja raivaa puolelle yötä. Ostin muuten viikolla tämän kirjan, ehkä elämä helpottuu.