Viimeiset kaksi vuotta olen katsastuttanut autoni Linnainmaan katsastusasemalla. Ja aina on huomautettavaa ollut. Nyt kävin Hervannassa Ruskon katsastusasemalla. Perjantai on hyvä päivä viedä auto katsastukseen, katsastajat ovat hyvällä tuulella. Niin nytkin. Ajoitin katsastusajan sopivasti katsastajien iltapäivän kahvien jälkeiseksi ajaksi. Mies tuli hyväntuulisena jatkamaan töitään ja antoi leiman. Yes! Saan ajaa autollani huoletta ainakin vuoden.

Koiramme oli karvojen poistossa, eli kaikki pois vaan. Kyllä nyt on erilainen koira huushollissa. Kissamme ei meinannut tunnistaa koiraa, vaan kyräili ja haisteli ”uutta” otusta. Trimmaus kesti puolitoista tuntia, kävin sillä välin siskoni luona kahvilla. Trimmaus maksoi 46 euroa.

Tein nyt illalla lihamakaronilaatikkoa huomiseksi lapsille. Unohdin laatikosta kokonaan mausteet ja suolan. Onneksi laitoin jauhelihan sekaan valkosipulia ja tavallista sipulia. Ei siitä loppujen lopuksi hullumpaa tullut. Maistoin sitä lautasellisen. Syökö joku muu lihamakaronilaatikkoa illalla kello 22.50?