Jee! Heti ensimmäisenä pitää kertoa että nettilukio menee hyvin. Sain filosofian kurssita kahdeksikon ja biologian kurssista yhdeksän. Minä oppijana kurssin suoritin hyväksyttynä. Uusia kursseja en ole vielä aloittanut, nettilukio siirtyy toukokuulla uuteen järjestelmää ja aloitan sitten uudet kurssit.

Eilen oli koulua, opiskelimme äidinkielen kielioppia. Parhaiten kieliopin osasivat nämä meidän kurssin maahanmuuttajat. Heillä oli oppi tuoreessa muistissa suomen kielen opiskelun jälkeen. Me muut muistelimme kauan sitten koulussa opittuja tietoja. Koko ryhmämme on sitoutunut hyvin opiskeluun, ainoastaan yksi tyttö on ollut melko paljon pois kurssilta, ehkä hän lopettaa kurssin.

Tänään olin työharjoittelussa. Kaksi tuntia sovituskoppien valvojana ja loppuaika lastenvaatteiden osastolla. Sovituskopeilla oli yksi todella mukava mies asiakas. Hän jutteli ummet ja lammet sillä aikaa kun hänen vaimonsa oli sovituskopilla.

Kävin tänään allergiatestissä. En ole millekään allerginen, en koiralle, kissalle, hevoselle, pujolle, huonepölylle jne. Tämä oli alustava kartoitus, en kyllä tiedä kuinka asia tästä etenee. Nenä on vaan koko ajan tukkoinen vaikka  käytän päivittäin nenäsuihketta. Tämä ei kait sitten ole allergista nuhaa, mutta mitä se sitten on? Olisiko ruokavaliossa muuttamisen varaa? Jos joku nykyinen tai entinen nuhanenä voisi auttaa minua neuvoillaan, olisin tosi kiitollinen.