Tänään on taas vapaapäivä. Vesimittarinlukija herätti minut puoli yksitoista. Kellariin ei pääse ennen kuin raivaa katolta pudonneet lumet pois, sanoin mittarinlukijalle. Hän jätti minulle lomakkeen jolla voin itse ilmoittaa lukeman. Kyllä nuo lumet varmasti kuukauden sisään sulavat.

Tilasin itselleni parturin ja varasin koiralle trimmausajan.

Soitin liikuntakeskus GoGo:lle. Minun joulutaukoni on venynyt usean kuukauden mittaiseksi, kyselin että kannattaako enää edes aloittaa? Lupasivat katsoa kortin voimassaoloa hellällä kädellä. Selostin masennusta ja kaverin kuolemaa ja vaikka mitä syyksi saamattomuuteeni. Huomenna sitten yritän saada itseni liikuntakeskukseen. Aamupäivällä olisi venytys/rentoutus tunti. Täytyy aloittaa pehmeästi.

Toivottavasti saan tänään akupunktiosta lisäpotkua ja energiaa. Olen käynyt Laura Dudajtin  hoidossa jo monen monta vuotta. Su-Jok akupunktiossa laitetaan neulat vain sormiin ja varpaisiin. Minulle ei ole kyllä koskaan laitettu neuloja varpaisiin. Varpaista mitataan tarvittaessa meridiaanien, eli energiakanavien tila. Tarkistetaan siis mitä meridiaania täytyy voimistaa ja mitä heikentää.