Olin sitten tutustumassa tamperelaiseen yöelämään. Menimme ensin Astoriin; joimme gintonicit ja lumumbat. Söimme pariisilaiset lämpöiset kanasalaatit, todella hyvät annokset.

Sitten lähdimme sinne paljon mainostettuun Komeettaan. Onneksi likkakaverillani oli sinne meille kaikille vapaaliput, ei tarvinnut maksaa kahtatoista euroa sisäänpääsystä. Narikkamaksu oli kaksi euroa.

Komeetassa oli aivan kauheaa porukkaa. Sinne pääsee näköjään sisään kuka vaan; voi pukeutua vaikka verkkareihin ja promilleja voi olla äärirajat. Ikähaitari oli 25-65 vuotta. Ei mitään ilmastointia, todella kuuma ja huono ilma. Kävimme sentään vessassa ennen kuin lähdimme pois. Siellä joku nainen oksensi täyttä päätä.

Suuntasimme matkamme kohti Hämeensiltaa. Tanssiorkesteri oli OK, pääsymaksu oli kahdeksan euroa. Paikalla oli todella vähän ihmisiä, pariskuntia enimmäkseen. Tarjoilu oli todella ystävällistä ja laadukasta. Joimme yhdet paukut, kävimme vessassa ja lähdimme kotia kohti kello yhden aikoihin.

Mikä täällä Tampereella mättää? Tanssipaikkoja ei ole nelikymppisille? Pitääkö tässä lähteä Helsinkiin asti, jos haluaa tanssimaan? Suunnittelimme että jos kesällä lähtisimme tanssilavoja katsastamaan. Saa nähdä.