Taivaalta tulee vettä, kadut on sohjoa täynnä. Kävin koiran kanssa kävelylenkillä pari tuntia sitten ja koira on edelleen märkä. Märkä koira haisee pahalle!

Aloitin filosofian esseen, palautus on viimeistään sunnuntaina klo 24.00. Eipä taas jäänyt viime tippaan. Aiheeksi valitsin: Voiko tietoon luottaa? Käsittelen esseessä iltapäivälehtiä ja varsinkin Nils Gustafssonin tapausta. Luultavasti olen eksynyt filosofisesta aiheesta kauas, enää ei ehdi kysymään opettajaltakaan kommentteja. Ohjeen mukaan esseessä täytyy tuoda filosofian termistöjä esille, ne minulta vielä puuttuvat kokonaan. No, sunnuntaina teen loppusilauksen.

Tänään oli loppuhuipennus Suurin pudottaja ohjelmassa. En ole sarjaa seurannut intensiivisesti, mutta nyt katsoin koko jakson. Täytyy katsoa Suuri finaali 7.4. klo 20 MTV3-kanavalla. Tytär kertoi että Arin huhutaan painavan enää noin 80 kg. Ari oli se kaikista lihavin pudottaja, lähtötilanne 218 kg.

Huomenna on sitten aprillipäivä. Täytyypä keksiä jotain jäynää ja samalla varoa ettei tule itse huijatuksi. Tässä on yksi aprillipila vuodelta –86.