50297.jpg
Pääsin sinne kurssille. Hakijoita oli 130 kappaletta ja 15 henkilöä pääsi koulutukseen. Tämä on myyntialan kurssi ja se kestää joulukuulle asti. Kurssi alkaa maanantaina. Olen tosi tyytyväinen, nyt tiedän melko tarkkaan mitä teen seuraavat yhdeksän kuukautta. Kurssiin liittyy paljon työharjoittelua, harjoituspaikka on mietittävä tarkkaan.

Eilen tappelin murrosikäisen kanssa, hän ei ollut oma lapseni. Poikani ja hänen kaverinsa olivat taas illalla tietokoneemme ääressä. Kuulin sivukorvalla heidän keskustelua; pojan kaveri sanoi vähän säätävänsä ja testaavansa konettamme. Siis säädöt täysille, jotta pelit pyörisivät paremmin. Siitä minä hermostui. En halua että joku murkku tulee ja laittaa koneemme sekaisin. Ajoin pojat pois koneelta ja pidin puhuttelun. Koneesta on jo kerran hajonnut kovalevy ja nyt taas on varmuuskopiot ottamatta.

En halua morkata lasteni kavereita, mutta heidän käytöstapoihin voin puuttua. Jos poikani kaveri on kotonaan tottunut puhumaan mitä sattuu, niin meillä se ei käy. Aiemmin olen komentanut tätä kaveria kiroilun suhteen, ja se onkin tepsinyt. Nyt täytyy näköjään kouluttaa puhumiseen; ei vängätä vastaan, kun aikuinen puhuu. Eikä irvistellä tai keskeytetä puhetta!