Minulla oli aamulla kaksi kännykkää ja kaksi herätyskelloa moikaamassa klo 6.30. Heräsin hyvin, mutta yöllä näin pahoja unia. Aamulla tein itselleni kaurapuuroa; sain siitä vain puolet syötyä ja kissa söi osan puurosta. Poika oli tullut kipeäksi eilen, hän jäi sairastamaan flunssaa kotiin. Soitin opettajalle aamulla.

Kurssipaikalla näin tuttuja ihmisiä. Edelliseltä ”Väylä” kurssilta meitä oli päässyt tälle kurssille kahdeksan henkilöä. Kurssilla on kolme miestä ja kaksitoista naista. Naisista yksi on venäläinen, yksi thaimaalainen ja yksi israelilainen. Kaikki kurssilaiset ovat mukavia ja opettajat myös.

Joko minun elimistöni taas protestoi aikaisia aamuja, tai sitten minulla oli liian kireät housut tänään jalassa. Vatsa tuli meinaan aika kipeäksi ruokailun jälkeen. Ruoka on koululla ihan hyvää, mutta vatsani turposi niin että sai housut avata tunnilla. Huomenna laitan isommat housut!

Ensimmäinen viikko on kokonaan koulua ja sitten ensi viikolla pitäisi jo hakea työharjoittelupaikkaa. Viikossa on aina yksi etäpäivä läksyjen tekoa varten. Torstaina teen HOPSin ja keskustelen opettajan kanssa työharjoittelupaikasta.

Jotakin vaatimuksia minulla on harjoittelupaikan suhteen; liike saa aueta vasta kello kymmenen, siellä pitäisi olla mukavaa henkilökuntaa, hyvien liikenneyhteyksien lähellä ja mielellään joitakin henkilökuntaetuuksiakin saisi olla.