Kurssilla tutustuimme koulun tietojärjestelmiin ja koneiden käyttöliittymiin. Eli olin netissä koko päivän. Avustin myös vieressä istuvaa venäläistä kurssikaveriani. Sain kehuja hyvästä opetuksesta.

Näin Iltasanomista että Kristiina Elstelän ainoa poika oli kuollut edellis yönä, ja äiti veti roolinsa läpi Tanssii tähtien kanssa ohjelmassa. Ihmettelinkin, kun Elstelää ei haastateltu ollenkaan ja häneen ilmeensä oli niin totinen. Toisaalta totinen ilme sopi heidän tanssiinsa. Lehden keskustelupalstalla oltiin Elstelän toiminnasta sekä puolesta että vastaan. Minä kannatan hänen ratkaisuaan. Saa nähdä onko hän ensi sunnuntaina mukana kisassa?

Näin tänään rusakonpoikasen. Naapurini pihassa rapun pielessä kyyhötteli pieni poikanen. Eilen poikasia oli ollut kuulemma vielä kaksi. Naapurit epäilivät että kissa olisi syönyt toisen poikasen. Rusakkoemo käy kuulemma kaksi kertaa yössä imettämässä poikasiaan ja päivällä poikaset ovat yksin. Metsässä saa varmasti tehtyä paremman pesän kuin omakotitalon pihassa. Nyt emo oli yrittänyt kuopia kuoppaa kivijalan viereen poikasille. Minä näen usein rusakkopariskunnan: ne liikkuvat klo 22 - 23 aika säännöllisesti pihamme poikki.