Tänään kokoonnuimme koululle klo 8.30, kuten yleensä. Saimme paritehtävät: jalkautua kaupungille ja haastatella kahta myyjää. Parini kanssa menimme Etolaan, uusi liike oli avattu lauantaina. Paikalla oli yksi myyjä ja yksi työharjoittelija. Haastattelu sujui mukavasti ja saimme kaikki tarvittavat tiedot kokoon. Poikkesimme myös Kauppahallissa, mutta siellä oli liian kiire myyjä tuttavallani, jotta olisimme voineet tehdä haastattelun. Kävimme syömässä Sokoksella ja sitten minun pitikin jo kiirehtiä lääkäriin.

Omalääkäri antoi lähetteen allergiatesteihin ja sain myös uuden reseptin nenäsuihkeisiin. Lääkäri tähysteli nenää ja totesi kanavat ahtaiksi. Välillä ottaa niin päähän kun koko ajan saa tuhista. Nenä on tukossa ja varsinkin hammaslääkärissä olo on tukalaa. Te, joilla henki kulkee hyvin nenän kautta, olkaa onnellisia.

Päiväunia en ehtinyt nukkumaan, mutta onneksi huomenna ei tarvitse herätä aikaisin. Menen puolen päivän maissa koululle tekemään HOPSin ja juttelen opettajan kanssa harjoittelupaikan hausta.

Poika on parantunut ja menee huomenna kouluun.