Kuulun kolmeen yhdistykseen ja toimin niissä kaikissa hallituksessa. Viime sunnuntaina oli yksi kokous ja tänään toinen kevätkokous. Huhtikuulla on se viimeisin kokous. Sääntömääräisiä kokouksia, joissa paapatetaan aina ne samat asiat läpi. Mutta säännöt on sääntöjä. Yleensä rivijäsenet eivät osallistu juurikaan kokouksiin. Kevätkokouksiin voi huoletta osallistua, syyskokouksessa on sitten vaarana tulla valituksi hallitukseen.

Huomenna minulla on yksi työhaastattelu, koskien sitä työharjoittelupaikkaa. Tämä paikka on eräs kirpputori, ei ehkä kauhean hyvä harjoittelupaikka, en tiedä? Ajattelin ehdottaa että saisin pitää ilmaiseksi omaa myyntipaikkaa, olenhan ihan ilmainen työntekijä muuten. saa nähdä meneekö ehdotukseni läpi. Rompetta ja roinaa riittäisi moneksi viikoksi myyntiin.

Sopimus tehdään syyskuun alkuun asti, toki molemmilla osapuolilla on purkuoikeus. Syyskuusta joulukuulle on toinen työharjoittelujakso. Periaatteessa meillä on 1-2 koulupäivää viikossa, 2-3  työpäivää ja yksi etäpäivä myös. Aika joustavasti niitä voi sitten muutella. Huomenna on etäpäivä: saan nukkua pitkään! Kellon siirtäminen väsyttää, tänään oli vielä vaikeampi herätä kuin eilen.