Tänään oli siis etäpäivä, mitään tehtäviä ei kyllä kurssin puolesta ollut. Sitä harjoittelupaikkaa tietysti on vielä etsittävä.

Olin tyttäreni kanssa liikkeellä tänään. Kävimme kahdella kirpputorilla. Kaukajärvellä oleva Jumbo näyttää menettäneen suosiotaan. Se avattiin vasta kesällä, alkuun sinne oli kova tunku, mutta nyt oli melkein puolet myyntikopeista tyhjänä. Jumbossa ei ole kameravalvontaa ja sieltä varastettiinkin paljon tavaroita. Luulen että huhu varasteluista on tehnyt tehtävänsä. Minullakin oli siellä syksyllä viikon varaus, tavaraa hävisi vorojen matkaan. En vie sinne uudestaan kirpparikamaa myyntiin.

Kävimme myös Kodin kirppiksellä, Heinätoria vastapäätä. Siellä oli kaikki myyntipisteet varattuina ja yleisilme oli siisti. Näkyi olevan myös kameravalvonta. En ollut aiemmin käynyt tällä kirppiksellä.

Eilen poikkesin aivan uudessa kirpputorissa, eli Siperiassa. Kuten nimi sanoo, se sijaitsee Finlaysonin alueella. Kirpputori oli siisti, siellä oli kameravalvonta ja asiakkaita paikalla paljon. Omistaja vakuutti että siellä kauppa käy. Meillä on kotona edelleen aivan älyttömästi turhaa tavaraa, siis roinaa. Ne voisi muuttaa rahaksi.