Eilen illalla, tai siis yöllä näkyi täällä Tampereella mahtavat ja erikoiset revontulet. Ne eivät olleet tavanomaisia leimuavia revontulia; näytti että maasta olisi valaistu kapeilla spottivaloilla kohti taivasta. Aivan sellaisia revontulia en ole ennen nähnyt. Nyt kannattaakin tähyillä kohti taivasta yöllä.

Olin kampaajalla tänään. Kampaajani päätti että nyt on aika vähän uudistua. Minulla on ollut sama malli varmaan kymmenen vuotta. Aina värjätään joko tyvi tai koko pää ja samalla vähän lyhennetään kasvut pois. Minulla on ollut perinteinen polkkatukkakampaus, se helppohoitoinen. Nyt latvoja ohennettiin ja päällyhiuksia lyhennettiin. En ihan riemusta kiljunut kun näin lopputuloksen. Totuttelen uuteen kampaukseen ja odottelen mielenkiinnolla kommentteja.

Toinen kissanpojista kärsii ummetuksesta. Olemme antaneet sille parafiiniöljyä, mutta kakkaa ei ole tullut. Toivottavasti ei tarvitse lähteä päivystävän eläinlääkärin vastaanotolle. Pakkasta on nyt reippaasti yli kaksikymmentä astetta ja kylmä sää jatkuu.