Kaikissa kaupoissa saimme erinomaista palvelua. Muistimme myös kiittää hyvästä palvelusta. Aloitimme Stockmannilta; ystäväni osti sieltä miehelleen farkut. Kävimme myös One Wayssä ja yhdessä pikku putiikissa. Lindeksillä minä sovittelin housuja ja tuskailin kun eivät meinanneet koot riittää. Kamala katsella omia läskejä peileistä.

Kauppahallissa kävimme erinomaisella ranskalaisella kalakeitolla. Suosittelen tätä ravintolaa. Takkiostoksilla kävimme Koisolla. Tampereen paras takkivalikoima, varmasti. Palvelukin oli erittäin hyvää; myyjä tuli ensin kysymään tarvitsemmeko apua. Ilmoitimme että vain katselemme, mutta onneksi hän tuli uudestaan tarjoamaan palveluitaan. Lopulta sopiva takki löytyi hieman yli sadan euron hintaa.

Sokokselta ostin housut ja kaverini jakun sekä housut. Sokoksen kahvilassa joimme kahvit ja söimme juustokakkua. Ostin vielä ripsivärin ja maksoin sen S-tilille kertyneillä rahoilla. Kassa ei näe tilin saldoa, ja jos tilillä ei ole rahaa niin maksun lisäksi peritään 10 euroa. No, tililläni pitäisi kyllä olla rahaa ainakin ripsivärin verran.

Vanhan talvitakin laitan UFF:n keräykseen ja samalla sinne löytyy muutakin laitettavaa. Kaapit pitäisi käydä säännöllisesti läpi, aina niistä löytyy vaatteita joita ei ikinä pidetä.