Nukuin pitkään, ja poika nukkuu vieläkin. Menin nukkumaan klo 2.30 ja poika jäi vielä pelaamaan. Toivottavasti ei valvonut aamuun asti. Koululaisilla on lomaa vielä ensi viikko, täytyy rytmittää päivärytmi takaisin normaaliin ennen koulun alkua.

Mielestäni pitäisi kieltää ilotulitteiden myynti kokonaan yksityisille henkilöille. Meno on mennyt ihan älyttömäksi. Koko tienoo oli yöllä kuin tykistökeskityksessä; savua, roskaa ja paukauksia. Pienet lapset kiersivät kaduilla reput täynnä raketteja. Hyvin harvalla lapsella oli suojalasit, niillä joilla oli, ne olivat yleensä otsalla. Miksi vanhemmat päästävät pienet koululaiset keskenään raketteja lähettelemää?

Yöllä tuli monta tekstiviestiä; herkkiä ja huumoripitoisia enimmäkseen. Turhaa touhua koko juttu. Juuri me olimme joulukorteilla toivotelleet sekä joulut että uudet vuodet. Vastasin vain yhteen viestiin, poikani kummitädille. Hänelle toivon tosiaan parempaa uutta vuotta. Perheen isän sairastuminen on mullistanut monta asiaa ja siinä perheessä todella tarvitaan voimia.