Lapset tulivat isänsä luota vasta klo 21.00 ja olivat poikenneet myös mummolassa. Lahjojakin oli tullut; suklaata, sukkia ja  kalsareita. Poika oli saanut myös kännykän, tosin se oli käytetty. Puhelimessa oli suojauskoodi päällä, joten sitä ei saa nyt käyttöön ennen kuin liikkeessä puretaan koodi. Olivat fiksusti hommanneet myös prepaid-liittymän ja puheaikaa.

Pojalle tuli lievä mahatauti yöllä, luultavasti kaikesta karkin syönnistä. Kunnolla hän ei oksentanut, mutta yrjöttävä olo oli vahvasti. Varmuuden vuoksi piti päästä alakertaan äidin viereen yöksi ja ämpäri otettiin sängyn viereen. Aamulla olo oli jo parempi.

Nyt on sitten karjalanpaisti uunissa. Harmittaa kun en ehdi hauduttaa sitä neljää tuntia. Nyt kypsennetään pikaisesti kaksi ja puoli tuntia 200 asteisessa uunissa. Olemme lähdössä siskoni luokse kyläilemään ja ehdimme juuri syömään ennen lähtöä.

Harmittaa huominen töihin lähtö. Paljon mukavampaa olisi olla kotona lasten kanssa. Huomenna onkin suuri rynnistys kaupungilla; alennusmyynnit alkavat.