Viikko hurahti nopeasti vaikka edelleen väsyttää älyttömästi.

Maanantaina kävin hammaslääkärillä. Kutsu oli tullut jo elokuulla, mutta kerkesimpäs käymään siellä vielä marraskuun puolella. Yksi reikä ja yksi lohjennut paikka. Korjaukset tehdään vasta tammikuulla.

Tiistaina oli illalla erään yhdistyksen it-palaveri. Pohdimme nettisivun palvelintilan lisäystä, uuden digikameran ostoa ja konekannan uusimista. Ehdotin että minulle, eli sihteerin käyttöön ostettaisiin kannettava tietokone. Ei mennyt ehdotus vielä läpi. Todella turhauttavaa kirjoittaa kokouksessa pöytäkirja paperille ja sitten kotona purkaa tuotos tietokoneelle.

Keskiviikkona hain kaupungin arkistosta keskikoulun päästötodistukseni. Maksoi vain 1,50 euroa. Viikonloppuna teen hakemuksen nettilukioon. Keskiviikkona oli illalla yhdet pikkujoulut, vain kahvitarjoilun merkeissä. Flunssa yritti iskeä, mutta iskin takaisin. Koko viikon vaivannut päänsärkykin loppui.

Torstaina en sitten taaskaan jaksanut mennä bodypumpiin. Voi minua laiskimusta! Tuttavat ilmoittivat tulevansa illalla kyläilemään. Heti kun kotiuduin töistä, aloitinkin siivousoperaation. Huusin lapsille ja puhisin kiukkuisena. Tyttären kansa riita äityikin melko mittavaksi. Hän ilmoitti, ettei enää kyllä tee kotona mitään siivoukseen liittyvää. Mikähän uutinen sekin oli? Sehän on ollut vallitseva tila jo pitkään. Tuli siinä sitten pakattua jätepaperia viisi muovikassillista. Kuivamopilla nappasin kasoittain koiran- ja kissankarvoja lattioilta. Yleistä järjestelyä siis pari tuntia. Tuttavat eivät sitten tulleetkaan kylään.

Perjantaina, eli siis tänään menen kampaajalle. Harmaa juurikasvu värjätään ja hiuksia lyhennetään. Olen pitkään kaavaillut reipasta mallinvaihtoa, mutta ei ole oikein uskallusta. Vuosia sitten annoin kampaajalle vapaat kädet; tulos oli kaamea.

P.S. Laihdutus on jäänyt ajatuksen asteelle. Pitäisiköhän hankki Jyrki Sukulan uusin kirja? On minulla Antti Heikkilän kirjakin, luettu on mutta toteutus on jäänyt.