Aivan ihana syyspäivä. Yöllä oli ollut pakkasta, uuden varaston huopakatto oli huurussa aamulla. Eilen illalla levittelin mursketta pihaan. Homma oli ihan mukavaa, vaikkakin raskasta. Minulla on yleensä aina "kaverina" radio. Työt sujuvat pihalla leppoisammin musiikin tahdissa. Tai en minä siis tahdissa töitä tee, se on vain sanonta.

Kun kuopus tulee koulusta, haemme pitsat ja vuokrafilmin. Lapsellani alkaa syysloma ja täytyyhän sitä vähän juhlistaa. Ehkä teemme vielä vohveleitakin illalla. Laihdutus ei kyllä onnistu tänään.

Illalla taas murskeen kimppuun. Kasassa on arviolta kuutisen tuhatta kiloa mursketta. Kyllä siinä saa lapio heilua ja kottikärryt liikkua useammankin kerran, ennen kuin kasa on tasaisena.

Vielä siitä menetetystä kuntoremonttilomasta. Isosisko ehdotti eilen että voisin viettää nyt kotona ohjelmanmukaista kuntolomaa. Onhan minulla koko viikon ohjelmarunko paperilla. Tänään olisi ollut ensin lihaskuntotestit, sauvakävelyä ja asiantuntijaluento. Illalla leikkimieliset kuntokisat.

No, yritän saada itseni tänään Pilates-tunnille. Leikkimieliset kuntokisat pidän ihan itseni ja murskekasan kanssa, hyvän musiikin kera.