13255.jpgEilen saapui pihaamme pihavaraston tykötarpeet. Pinossa on kattotuoleja, piiruja ja juoksuja. Huomenna on tarkoitus koota elementit yhteen. Varastoon tulee neljä ikkunaa ja pariovet. Toimituspaketti sisälsi melkein kaiken tarvittavan.

Varasto asennetaan leca-harkkojen päälle. Harkoille kaivetaan noin 40 cm:n kuopat, jotka täytetään murskeella. Tilasin murskeen tänään. Murske luvattiin vasta tiistaiksi, mutta erikoisjärjestelyillä saankin toimituksen jo täksi illaksi. Minä, viime tipan ihminen en ymmärtänyt että maa-ainekset täytyy tilata ainakin kolme päivää ennen tarvetta. Murske ei ole kauhean kallista, mutta kuljetus maksaa. Saa nähdä saanko sovittua kuljettajan kanssa alennushintaa?

Naapurin mies hakee tänään rautakaupasta muut tarvikkeet. Kattohuopaa, huopakattonauloja, leca-harkkoja ja sinkittyjä nauloja. Huomenna aamulla aloitamme kuoppien kaivamisen ja itse varaston kokoamisen. Runko pystyyn ja katto päälle, ne on vähintään saatava aikaiseksi päivässä. Toivon että luvattu syysmyrsky sateineen tulee vasta sunnuntaina.

Ostin pihavaraston täältä.