Kävin optikolla ja mitään pakkomyyntiä ei suoritettu. Optikko kyllä kysyi, että onhan minulla käytössä lukulasit? Ei ole laseja ei, mutta kummasti varsinkin tuoteselosteet painetaan nykyisin todella pienellä präntillä. Tarkastus meni OK, ainoastaan silmänpaineenmittaus oli inhottavaa. Silmään puhallettiin ilmaa: tuijottelet valopisteeseen ja sitten yllättäen saat aika voimakkaan puhalluksen silmääsi. Ei kivaa. No, testi meni läpi. Oikea silmä 1,0 ja vasen 0,8 sekä pientä kaukotaitteisuutta.

Nyt kun olen taas työelämässä niin tapaan tuttavia päivittäin. Kun työpaikka on kaupungin keskustassa niin siitä on monta etua. Tapaa tuttavia, pankkiasiat tulee hoidettua, kaupat on lähellä samoin jumppakeskus.

Talvirenkaat vaihdetaan huomenna Teboililla. Tyttären piti ne vaihtaa, mutta olisi pitänyt hakea naapurista parempi tunkki ja toiselta naapurilta jatkovarsi rengasrautaan. Totesin että helpompi viedä auto huoltsikalle ja maksaa siitä sitten. Huoltoasemilla on nyt sesonki. Vaihtoajan olisi saanut vasta perjantaille, mutta onneksi sain peruutusajan.