Yön nukuin hyvin, koska oli viileää. Aamu oli ihanan rauhallinen: teetä, leipiä ja Aamulehti. Päivällä kävin Kangasalan Prismassa ostamassa pojalle rakkolaastareita. Todella kalliita (noin 8 euroa paketti), mutta toivottavasti ovat toimivia. Palautin pullot Lidliin ja ostin ruokia.

Sitten tyttären kanssa kaupungille. Näimme kukkaisparaatin ja kävimme herkkupöytien luona. Söimme Tillikan pyttipannua. Sitten kahville Sokokselle. Tapasin vanhan tutun ja jutustelimme melko kauan. Tyttären kanssa poikkesimme vielä Koskikeskuksessa. Minä ostin itselleni uuden kesämekon.

Tyttären kanssa matkasimme kotiin. Minä tein pannaria pojan toiveen mukaan. Tytär haki veljensä rautatieasemalta seitsemän jälkeen. Kun poika tuli kotiin, oli saunakin jo lämmin. Olipa ihana nähdä poikaa ja kuulla hyviä kommentteja. Uskon että armeija on pojalle oikein sopiva juttu. Hyvä kun malttoi riisua armeijavehkeet pois päältänsä. Poika sai muuten laittaa ihan itse likaiset (kahden viikon aikana kertyneet) vaatteet pesukoneeseen. Yäk, mikä haju!

Päivän onnistumiset:

1. Kiva päivä tyttären kanssa

2. Mukavaa kun poika on kotona lomilla

3. Uusi kesämekko oli löytö