Aamulla sain soiton asiakkaalta ja hän perui vakituisen tilauksen. Ehdin käymään hänen kotonaan vasta kaksi kertaa siivoamassa. Peruutuksen syy oli huono taloudellinen tilanne ja lisäksi asiakas mainitsi ettei ollut täysin tyytyväinen siivoukseeni. Tarkemmin ei selittänyt ja lupasi kyllä tilata kaappien raivausta jatkossa. Muistan että hän kertoi ekalla kertaa että aikaisemmin talo on siivottu kahden siivoojan voimalla kolmessa tunnissa. Minä onneton yritin tehdä saman työn yksin neljässä tunnissa.

Toisella asiakkaalla kävin nyt aamulla viimeisen kerran. Perheen äiti on äitiyslomalla ja jää sitten hoitovapaalle. Kiitteli kyllä kovasti siivouksista ja lupasi ottaa yhteyttä myöhemmin. Etsii uutta työpaikkaa, koska hänet irtisanottiin äitiysloman aikana.

Päivän toinen vakiasiakaskäynti oli normaali eikä ketään ollut kotona. Olivat varmaan mökillä. Kolmas kohde oli ihan vieressä, eikä sielläkään ollut ketään paikalla. Kesätauko siivouksesta kestää elokuun lopulle. Kiitteli kyllä kovasti kun soitin.

Nyt täytyy vaan ajatella positiivisesti ja visioida uusia hyviä asiakkaita. En vaivu epätoivoon! Hain kirjanpitäjältä tilinpäätöksen ja kuitit. Nyt täytyy vaan tavoittaa kaverini joka lupasi olla tilintarkastaja.

Päivän onnistumiset:

1. Imuroiminen oli kuin meditointia. Oikeesti!

2. Tilinpäätös odottaa tarkastusta.

3. Sauna odottaa minua. Ihana mennä lämmittelemään. Ulkona 8 astetta... kylmyyttä.