Poika oli tullut yöllä kotiin. Reissu oli venähtänyt, mutta asiakkaat olivat korvanneet odotusajan. Poika nukkui täyttäpäätä kun minä lähdin hommiin. Messukylässä kissat vastassa ja ihan normihommat. Töiden jälkeen kävin taas Munkkimiehissä syömässä. Nyt oli tarjolla makkarakastiketta.

Sitten Pispalaan vakipaikkaan. Olin ajoissa paikalla ja hommat oli rutiinia. Yllätys oli se että asiakkaat halusivat lopettaa palvelun. Kuulemma isoja muutoksia tulossa. Rouva sairastaa alzheimerin tautia ja se on ehkä se suurin syy muutokseen. Sain aika hyvän rahallisen korvauksen tulevista peruutuksista. Toivottelin hyvää jatkoa.

Kotimatkalla otin tyttäreni kyytiin yliopiston pysäkiltä. Kotimatkalla poikkesimme Kaukajärven Nesteellä. Ostin ruokia ja samalla ihmettelimme kun huoltoasemalla ei myydä enää bensaa. Valitus on kuulemma käsittelyssä, mutta saattaa olla ettei tällä paikalla ole enää jatkossa huoltoasemaa.

Tytär keitti kotona kahvit ja minä laitoin teetä itselleni. Juotiin sitten kuumia juomia leipien kera. Poika tuli seitsemän maissa tauolle ja pääsi heti saunaan. Riisipuurokin valmistui sopivasti. Sitä sitten syötiin.

Minä meni saunaan ja lapseni lähtivät ajelemaan. Tytär ajoi autoni veljensä työmaalle ja pääsi siitä sitten kyydillä kotiinsa. Nyt poika pääsee yöllä autollani kotiin. Hyvät järjestelyt.

Päivän onnistumiset:

1. Molemmat lapset kotona tänään

2. Kivat rahalahjat

3. Siskoni soitti ja kertoi että häntä on pyydetty kunnallisvaaliehdokkaaksi