Aamulla normijutut. Poika oli lähtenyt töihin jo aamutuimaan ja tuli tauolle kun heräsin. Matkasin Messukylään yhdentoista maissa. Hommat ihan OK. Kävin Munkkimiehissä syömässä kinkkukiusausta (kyllä sitä nälkäänsä söi, mutta en muuten kehu).

Pispalassa oli aikataulun mukaan ja paikalla oli perheen poika. Oli muuten aika suoritus mennä Pispalan portaita, kun niitä ei oltu huollettu ollenkaan. Eli koko päivän aikana satanut lumimäärä oli portailla.

Hommat OK ja kotimatkalle pääsin ennen viittä. Pispalan ulkoportaista oli muuten ylärappuset putsattu ;-) Kotimatkalla nappasin tyttäreni kyytiin Linnasta. Kotona laitoin makkararanskalaiset uuniin. Poika oli kotona tauolla, mutta ei ehtinyt syömään.

Jätettiin pojalle ruokaa ja laitoin vielä riisipuuron tekeytymään. Ja sauna lämpiämään. Tytär teki opiskelutehtäviään tietokoneellani, kunhan oli ensin lukenut Seiskan ;-)

Poika tuli tauolle, söi ja kävi saunassa. Lähti sitten asiakkaita hakemaan ja kyyditsi samalla siskonsa Kalevan ABC:lle. Minä menin saunaan.

Päivän onnistumiset:

1. Hyvä työpäivä

2. Hyväksyin Moron ilmoituksen

3. Mukavaa kun molemmat lapset olivat kotona