Sain nukkua pitkään, koska eka työmaa oli vasta klo 14.oo Kaukajärvellä. Lähdin hommiin klo 13.30 ja poika meni silloin nukkumaan sohvalle. Riisipuuro valmistui juuri ennen lähtöäni. Otin sitä lautasellisen mukaani ja söin annoksen ajaessani.

Kaukajärvellä hommat ihan OK. Perheen isäntä oli taas kaatuillut ja silmät olivat mustana. Joimme yhdessä hyvät kahvit.

Kävin ruokaostoksilla Siwassa. Kassalla pankkikorttini ei kelvannut. Hyvä että edes firman kortti toimi. Huomasin että korttini oli vanhentunut joulukuulla. Soitin Nordeaan.

Pyynnöstä etsin korttiani jätepapereista, mutta eihän sitä löytynyt. Varmasti avaan pankista tulleet postit, enkä muista saaneeni korttia. Täytyy nyt aamulla soittaa taas Nordeaan.

Illalla kävin tyttäreni luona. Matkalla söin lihapiirakan ajaessani. Perillä söin  oikein makoisaa joululimppua jonka vävykokelas oli tehnyt. Sain tyttäreltä laivatuliaiset ja vein tyttäreni kaverilleen keskustaan. Sitten kotiin.

Poika heräsi sohvalta. Söi iltapalaa ja tuumasi samalla ettei nyt yhtään nukuta. Aamulla herätys klo 05.00! Söi puuroa ja leipiä ja lupasi olla untenmailla klo 23.00. On jo nyt myöhässä sovitusta...

Päivän onnistumiset:

1. Mukava työpäivä

2.Oli hyvä että edes firman kortti toimi

3. Kivat juttelut tyttären ja pojan kanssa illalla