Heräsin yhdeksän jälkeen ja poika oli jo sillon tauolla. Ehdimme juttelemaan ja poika kerkesi tietokoneensa ääreen. Poika soitti työkkäriin ja kertoi saaneensa tuöpaikan. Sai onnittelut. Lähdimme töihin kahdentoista maissa. Kävin Linnainmaan terveyskeskuksessa ja sain tiedon että uusi reseptini on valmiina torstaina.

Uusi asiakas oli mukava. Sain autoni taloyhtiön pihaan ja tuulilasille laitettiin lappu: muutto. Kadulla oli kiekkopaikat 30 minuutin ajalla. Aika älytöntä Epilässä. Lähellä ei ole edes firmoja? Hommat ihan OK ja sitten matkasin kohti keskustaa.

Amurin Helmessä join ison kahvin ja söin sulhaspiirakan ja kinkkupiirakan. Sitten kohti Pyynikkiä. Asiakkaat eivät olleet paikalla ja sain toimia omaan tahtiin. Jätin laskun pöydälle.

Illalla juttelin pojan kanssa. Hänellä oli ollut paska päivä. Oli myöhästynyt ajoista 20 minuuttia. Asiakkaat pyysivät yrityksen käyntikortteja valituksia varten. Myöhästyminen johtui siitä ettei navigaattori ei löytänyt osoitetta. Eivätkö päiväkodit ja koulut voi ilmoittaa osoitetta ja myös osoitetta mistä navi ne löytää?

Vielä illalla setvin pojan tuntilistaa. Pojan pomolla on todella huono käsiala: apteekkiin olisi pitänyt viedä koko paperi ;-) No, toivottavasti asiaan tuli selkeys.

Illalla pidin pojalle saarnaa: jos ei nyt heti mene nukkumaan, niin saa unohtaa koko työpaikan. Toivottavasti saarna tehoaa.

Ajattelin kokeilla uutta ruokapalvelua: syö hyvin ja terveellisesti.

Päivän onnistumiset:

1. Mukava uusi asiakas

2. Suihkunraikkaana töihin

3. Huomennakin hyvä työpäivä tiedossa