Aamulla olin klo 10.15 Ruotulassa vakipaikassa. Pöydällä odotteli lappu: voisitko putsata kaikki laattalattioiden saumat puhtaaksi. Vaatii kovaa hinkkamista, pitäisi saada valkoiseksi. Ensin nauratti se, että saumalaasti oli harmaata eikä valkoista. Sitten ihmettelin että mitenkä aikani riittää. Sovittu kolme tuntia menee ihan sovituissa hommissa. Hinkkasin minkä ehdin ja jätin viestin. Parhaimman tuloksen saisi höyrypesimellä.

Ennen seuraavaa kohdetta ehdin ruokakauppaan ja ostin suklaata ja karjalanpiirakan. Uuden asiakkaan luona Kaukajärvellä olin etuajassa. Laitoin keittiön kaapit järjestykseen ja vaihdoin keittiön lamppuun uudet polttimot. Tulipa turistua asiakkaan kanssa. Joimme yhdessä hyvät kahvit.

Poika soitti ja kertoi että kurkku on kipeä ja olo on kuumeinen. Illalla tuli viesti että lämpöä on 37,9 astetta. Poika menee huomenna lääkäriin.

Yritin illalla antaa kissalle matopilleriä, mutta se ei onnistunut. Oli pakko hakea naapurin mies avuksi. Mies piteli kissaa ja minä tungin pillerin kissan kitaan. Kiittelin miestä avusta ja hän tuumasi että olihan tämä mukava kokemus.

Päivän onnistumiset:

1. Lasku lähetetty uudelle asiakkaalle

2. Kissan matolääkitys onnistui. Kiitos naapurille

3. Mukava ajokeli tänään