Heräsin ennen kymmentä. Tee kiehumaan ja leivät valmiiksi. Sitten kissa sylissä katsomaan Ryhmä Pullmania. Tuli siinä katsottua muutama muukin ohjelma, kun kissa halusi jatkaa uniaan ;-)

Iltapäivällä kävin ruokakaupassa. Olin nyt viikonloppuna huono äiti: en tehnyt mitään ruokaa. Paistoin kyllä tänään palviryynimakkaroita, mutta poika ei ihastunut niihin. Söi kyllä yhden. Kerroin että tämä ruoka oli suosittua 1980-luvulla, siis ennen pojan syntymää.

Kävin suihkussa ja pesin hiukseni. Föönauksen jälkeen olinkin aika peikko. Tasoittelin hiuksia kihartimella ja sitten olinkin valmis lähtemään Komediateatterille. Poika sai matkata omin voimin linja-autoasemalle Parolan bussiin.

Juice-raitin avaustilaisuus oli hyvä. Ensin kuulimme faktoja ja kertomuksia Juicesta. Sitten esiintyi Hauli Bross. Yllätysesiintyjinä oli Pate Mustajärvi, Heikki Salo, Mikko Alatalo ja Pena Penninkilampi. Mikko Alatalon poika Kalle on hyvä kitaristi! Poikani kummitäti oli tyytyväinen tilaisuuteen ja ehdimme vaihtamaan kuulumiset.

Päivän onnistumiset:

  1.  Rento lepopäivä
  2.  Ilta sujui mukavasti
  3.  Poika ehti bussiin ja on tulossa taas lomille torstaina