Tytär soitti aamulla ja kysyi olemmeko menossa vinttikoirakisoihin? Olimme me. Minä luin pikaisesti Aamulehden teen ja pitsanpalan kera. Lähdin ajamaan Sammonkadulle tyttären poikakaverin asunnolle. Moottoripyöräpoliisi seurasi minua takapuskurissa Kalevankankaalle asti. Olikin vaikea ajaa tarkasti nopeusrajoitusten mukaan ja liikennevaloja varoen. Kisoissa oli kivaa! Paikalla oli myös siskoni tytär tyttärensä kanssa.

Matkasimme kotiin ja soitin kaverini kahville. Myöhemmin kahvipöytään liittyi siskoni miehensä kanssa. Nautimme tyttäreni tekemästä omenapiirakasta. Poikaa nauratti siskoni miehen armeijamuistelut. Siskoni keräsi omenoita ja kriikunoita mukaansa. Onko muuten kellään hyviä ohjeita kriikunoista?

Illalla tein kirjanpidon valmiiksi elokuulta. Saan sen kirjanpitäjälle huomenna. Taas yksi asiakas oli maksanut laskun väärällä viitteellä. Muuten maksut OK. Maksoin illalla myös vinon pinon laskuja. Tuli siinä rytäkässä maksettua yksi vakuutuslasku jossa oli eräpäivä vasta lokakuulla.

Päivän onnistumiset:

1. Pojan pyykit on pesty

2. Huominen nakkikeitto on kypsymässä

3. Kiva päivä tänään ja mukavat kahvittelut