1269379147_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tytär tuli tänään kotiin ja tuliaiset olivat hienot. Hain tyttäreni linja-autoasemalta neljän maissa. Sitä ennen olin ollut jo kahdessa työkohteessa. Molemmissa hommat ihan OK. Poika sai aamulla minulta kyydin työharjoitteluunsa.

Niin, hain tyttäreni ja matkasimme meille ruokakaupan kautta. Keitimme tulokahvit ja juttelimme tyttären matkasta. Kissa sai siinä samassa silittelyä. Vein tyttäreni Kaukajärvelle ja siellä jaettiin tuliaiset: minä sain aidon Calvin Klein laukun, lisäksi nahkalompakon, pashmir huivin ja tiikerisalvaa. Kissa muuten hyppäsi ainakin metrin korkealle kun pääsi haistamaan tiikerisalvaa. Poika sai pari paitaa, vyön ja nahkalompakon. Lisäksi saimme nameja. Oikein hyvät tuliaiset. Kiitos tyttärelle!

Vaihdoin jo vanhan lompakon uuteen: olikin aika homma selata kuitit ja käyntikortit läpi. Laukku on myös vaihdettu uuteen. Siinä vasta hommaa olikin: käsilaukusta voi löytyä vaikka mitä. Miksi sitä kantaa mukanaan haarukkaa, virkkuukoukkua, toimimattomia kyniä, vanhoja karkkeja, heijastimia, vanhoja käyntikortteja ja alennuskuponkeja?

Päivän onnistumiset:

1. Tytär saapui onnellisesti Tampereelle

2. Hyvät tuliaiset

3. Pojalla oli ollut taas hyvä harjoittelupäivä