Aamulla olin kymmenen jälkeen Järvensivulla vakiasiakkaan luona. Hommat muuten OK, mutta yläkerrassa päähäni tippui vesipisara. Laitoin sanomalehden "putouspaikalle" ja tarkkailin tilannetta. Vain muutama pisara tuli lehdelle. Soitin asiakkaalle ja ilmoitin asiasta. Hän kiitteli ja lupasi tutkia asiaa.

Kävin Munkkimiehissä syömässä: taas paikalla oli vain miehiä eli minä olin ainoa naisasiakas. Ruoka oli hyvää ja tapasin vanhan tuttuni. Juttelimme niitä näitä.

Sitten Tiiliruukinkadulle ja parkkipaikkaa ei löytynyt millään. Jouduin jättämään autoni aika kauas Palomäentielle. Hommat ihan OK ja oli kiva tavata taas perheen mäyräkoira. Koira oli viime viikolla perheen kanssa lomalla Lapissa. Siellä mökillä oli imuroitu ja koira oli hyökkäillyt imuria kohti. Se todella inhoaa imuria!

Kolmas kohde oli Armonkalliolla. Raivasin asiakkaan kanssa vaatehuonetta seitsemään asti. Saimme monta nyssäkkää kellariin odottamaan kuljetusta Viroon. Vaatehuoneen hyllyille tuli paketteja: kankaita, villasukkia, tapetteja, nostalgia vaatteita ja taidetta.

Kotimatkalla poikkesin tyttären asunnolla. Laitoin postit eteisestä keittiöön ja viikkasin pestyt vaatteet kasaan. Kävin ruokakaupassa ja matkasin kotiin. Kotona pyykit koneeseen, laskut asiakkaille ja sähköpostin, facebookin sekä blogin tarkistukset.

Päivän onnistumiset:

1. Raivaus sujui hyvin asiakkaan kanssa nauraen

2. Tytär viestitti Facebookissa: lämpötila Malesiassa 34 astetta

3. Huomenna on herätys vasta kymmenen maissa