Aamulla matkasin Paunulaisella keskustaan: bussissa oli kuskina kaverini ja juttelimme kuulumiset matkalla. Kun ei ollut kiire, koukkaisin Keskustorin kautta ja saimme lisää juttuaikaa. Sovittiin että menemme porukalla Palatsiin toukokuulla.

Junamatka meni hyvin: söin matkalla kinkkumunakkaan ravintolavaunussa. Metroon piti kävellä rautatieasemalta, lähin asema oli Kaisaniemi. Herttoniemessä kysyi apuja eli olenko oikealla puolen katua bussiin nousemassa. Hyvin minua neuvottiin: aivan turhaan hesalaisia moititaan tylyiksi. Perillä odotti kahvit ja tuore pulla sekä kaksi innokasta naisihmistä.

Meillä oli innostunut kokoontuminen joka kesti melkein neljä tuntia. Perustimme siinä uuden yhdistyksen ja minut valittiin puheenjohtajaksi. Suunnittelimme toimintaa ja kerroimme toisillemme ideoita omaan yrittäjyyteen. Suunnitelmissa on myös matka Yhdysvaltoihin.

Sain kyydin Pasilan juna-asemalle ja ehdin nipinnapin junaan. Pendoliino oli vain kymmenen minuuttia myöhässä kun saavuimme Tampereelle. Ehdin vielä bussiin ja olin kotona ennen yhdeksää. Elikkä oikein onnistunut reissu kaikin puolin.

Kotona laitoin pojalle ja koiralle iltapalaa. Tarkistin sähköpostini ja laitoin itselleni iltapalaksi hyvät leivät.

Päivän onnistumiset:

1. Mukava ja tärkeä reissu Helsinkiin

2. Huomenna on vapaapäivä, tosin aika kiireinen

3. Junat ja bussit pysyivät aikatauluissaan