Heräsin klo 12 kun puhelin soi. Olin taas sammutellut sekä kelloa että kännykkää useaan otteeseen. Onneksi minulle soitettiin. Nopea aamupala ja sitten kiirehdin erään yhdistyksen syyskokoukseen.

Kokouksen jälkeen kävin Sokoksella ruokaostoksilla: leipää, juustoa ja maitoa. Hassua ettei Sokoksen herkku ole auki sunnuntaisin, eli ei saa ostettua valmiita salaatteja tai läpimiä ruokia. Onkohan sama meininki marketeissa? Mielestäni jos kauppa on auki, niin siellä pitäisi olla kaikki osastot avoinna.

Kotona laitoin pyykit koneeseen ja nyt ne ovat jo saunalla kuivumassa. Siinä olikin päivän kotityöt. No, laitoin uuniin puolivalmista makaronilaatikkoa ja se ei ollut hyvää. Pojan kanssa sitä söimme, mutta heitin loput roskiin.

Siskoni soitti ja kertoi tulevansa huomenna käymään. Tuo samalla koiralle tilaamani kalaöljyn. Soitin poikani kummitädille ja kyselin kuulumisia. Täti on asunut nyt kolme viikkoa uudessa asunnossa ja suunnittelee sen remontointia. Osaa itse laatoittaa, tepetoida, maalata ja nikkaroida. Lupasi pitää tuparit ennen joulua. Allekirjoittaa huomenna ositussopimuksen, mutta ex-miehen suku aikoo riitauttaa sen.

Päivän onnistumiset:

1. Hyvä kokous ja hyvät tarjottavat

2. Sain nukkua pitkään

3. Huomenna rento työpäivä tiedossa