1256239889_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä kuvassa on koiramme ruokakupin äärellä. Nyt sen maha toimii taas normaalisti. Välillä koira kyllä unohtaa onko aamu vai ilta. Se saa ruuan illalla. Joskus aamulla se rynnistää ulkoilun jälkeen kupilleen ja ihmettelee ettei siellä olekaan ruokaa.

Olin Messukylässä kymmenen hengen perheellä siivoamassa. Yksi lapsista oli kotona kuumeessa. Hommat sujui ihan OK. Soitin äitini pikkusiskolle ja onnittelin häntä nimipäivän johdosta. Taas puhuimme siitä että pitäisi tavata: viimeisestä tapaamisesta on jo vuosia. Taidan innostaa siskojani että lähtisimme päiväretkelle Lohjalle. Samalla reissulla voisimme käydä Kauniaisissa tapaamassa serkkumme perhettä.

Ekan kohteen jälkeen kävin syömässä Munkkimiehissä. Jauhelihapihvit olivat kuin kotona tehtyjä. Ostin mukaan vielä sämpylöitä tästä leipomon myymälästä ja ne tuli syötyä illalla lasten kanssa.

Toisessa kohteessa olivat kissat taas vastassa. Toisen kanssa sai taas leikkiä. Toinen arastelee minua vaikka käyn siellä viikottain. Asiakas kyseli viestissään ikkunanpesua. Pesuvehkeet eivät olleet mukana, mutta lupasin ottaa ne mukaani seuraavalla kerralla.

Kotimatkalla kävin maksamassa kimppani monivedosta ja uudistin lottoni. Ostin myös ässäarvan, mutta siinä ei ollut voittoa. Nukuin tunnin verran päiväunia.

Tytär tuli illalla käymään: seiskaa lukemaan. Sain myös avata hänen hiuksissaan olevaa takkua: hiustenpidennykset takkuavat joskus. Lasten kanssa joimme kahvit ja söimme pois loput suklaakinuskiruudut.

Pojalla on huomenna vapaapäivä. Laitan pojalle työlistan esille. Siinä on kissanvessan siivousta, pienmetallien ja pahvien poisvientiä, puiden hakua ja haravointia.

Sain ennakotietoa Kuningaskuluttaja-ohjelmasta. Minun juttuni tulee ulos marraskuulla ja alustavasti päiväksi on sovittu 19.11.

Päivän onnistumiset:

1. Sopivan pitkä työpäivä

2. Kivaa kun lapset olivat illalla kotona kanssani

3. Koiralla toimii maha taas normaalisti