Heräsin ihmeen aikaisin ja olo oli levoton. Näin taas huonoja ja ahdistavia unia. Joskus olisi mukava nukkua näkemättä unia. Jotkut ihmiset eivät kuulemma näe juuri koskaan unia. Kummallista.

Taaskaan ei huvittanut lähteä töihin, mutta yritin tsempata itseni positiivisella asenteella. Ennen töihin lähtöä kävin Linnainmaan terveysasemalla.

Olin jo aamulla soittanut ajanvaraukseen ja esittänyt asiani: aika omalääkärille jotta voin uusia verenpainelääkkeeni reseptin. Reseptejä ei uusita heinäkuulla, se olisi pitänyt tehdä ennen juhannusta. Totesin että jos varaisin ajan muulla verukkeella, mutta sehän ei käynyt. Kuulemma huijauksista tulee merkintä. Tosi tylyä palvelua! Sain ohjeeksi laittaa pyyntöni paperille, viemään sen terveyskeskukseen ja varautumaan viikon odotteluun. Pillereitä on tasan viikoksi jäljellä. Apua!

Terveysasemalla oli yllättäen hyvä palvelu: resepti luvattiin torstaiksi. Samalla kyllä totesivat että normaalisti reseptejä ei uusita heinäkuulla. Kiitin että tekivät poikkeuksen. Kävin syömässä terveysaseman ruokalassa: ruoka oli kallista ja aivan mautonta.

Iltapäivällä olin uuden asiakkaan luona: kyseessä oli myyntisiivous. Pesin kaikki ikkunat sekä parvekelasit. Lisäksi pyyhin seiniltä tuhruja pois. Kaikki ovet tuli myös pyyhittyä ja sauna sekä pesuhuone pestyä. Minulle tarjottiin hyvää kahvia ja maistuvaa jäätelöä.

Illalla poikkesin ruokakaupassa ja tapasin siellä entisen työkaverini. Olipa mukavat jutustelut. Täydensin ruoka- ja jääkaappiamme aika reilusti. Huomenna on vapaapäivä ja aion laitella ruokia ja pestä pyykkiä.

Päivän onnistumiset:

1. Mukava uusi asiakas ja laskukin on jo lähetetty.

2. Vanhan työkaverin tapaaminen.

3. Vihdoinkin vapaapäivä tiedossa.