1243017089_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Meillä on yläkerrassa kissalla oma huone. Siellä on sen (tuoksuva) vessa ja makuupaikka. Tässä huoneessa kukkii posliinikukka ihan vimmatusti. Nyt siinä on neljä isoa kukkaterttua. Pitäisi varmaan siirtää kaikki kukat tähän huoneeseen "virkistymään" korkean paikan leirille.

Aamulla menin Nattariin vakiasiakkaan luokse. Ihmettelin kun koira ei ollutkaan vastassa. Syy selvisi myöhemmin: se oli ollut leikkauksessa. Perheen isä toi koiran kotiin ennen lähtöäni.

Kävin kotona syömässä ja sitten menin Leinolaan vakipaikkaani. Siellä minua odotti viinipullo. Asiakas halusi näin kiittää minua joustavuudesta. Pari kertaa vaihdoin heidän siivousaikaa eri päivälle heidän juhlien ja kyläilyjen takia.

Kotona päivitin kalenteriani. Seuraavat pari viikkoa ovat työntäyteisiä. Mutta siitä eteenpäin töitä on niukasti. Vakiasiakkaat työllistävät vain puolet viikoista. Nyt on saatava lisää töitä. En vielä vaivu epätoivoon, vaan jaan lisää mainoksia ja ajattelen positiivisesti ;-)

Illalla ruokakauppareissulla poikkesin naapurustossa teellä. Kaverini on lähdössä maanantaina lemmenlomalle Lappiin. Uuden miesystävänsä kanssa: vanha jää kotiin. Juttelimme aika paljon toisen naisen asemasta. Totesin että kaverini voi olla vaikka kolmas nainenkin. Mistä sen tietää?

Naapurissa on siirretty trampoliini taas takaisin ihan tonttini viereen. Pojat hyppivät siellä kavereineen ja huutavat v#ttua. Äiti näkyi lähtevän taksilla yöajoon ja lapset ovat sitten kavereineen yksin kotona. Tekisi mieli kirjoittaa yleisönosastoon asiasta.

En jaksanut tänään leikata nurmikkoa. Jos yöllä tai huomenna ei sada, niin käynnistän ruohonleikkurin. Poika on nyt siskonsa apuna nettiä laittamassa kuntoon. Tytär sai vihdoin nettiliittymän ja se toimi tasan päivän. Yrittävät nyt saada sen jällen toimintaan.

Päivän onnistumiset:

1. Hyvä ja tasainen työpäivä.

2. Kiitos asiakkaalta pullon muodossa.

3. Viikonloppu alkoi!