Klo 11 olin uuden asiakkaan luona. Oli hieman kummallista aloittaa hommia. Tavallinen rytmi on vielä hakusessa tässä kohteessa. Lupaus, että lapset siivoavat omista huoneistaan lattiat turhista leluista ja romuista, ei pitänyt paikkaansa. Sänkyjen alla ja lipastojen takana oli leluja, lehtiä jne.

Perheen pojan huoneen pöydältä vetäisin vahingossa jonkun Kinder-sormuksen imurin sisään. Poika tuli koulusta kotiin ja kerroin asiasta heti hänelle. Poika pillahti heti itkuun: se oli hänen onnenamuletti ja tosi tärkeä juttu. Rauhoittelin poikaa ja päätimme yhdessä tutkia imurin pölypussin. Homma olikin oikein mielenkiintoista pojan mielestä, olisikohan ekaa kertaa pölypussin kimpussa? Amuletti löytyi ja kaikki oli OK.

Matkasin Villilään. Soitin vanhaan numeroon ja kyselin tarkempaa osoitetta. Viimeksi kävin heillä vuosi sitten enkä muistanut tarkkaa osoitetta. Vanhasta numerosta vastasi kummastunut nainen. Selitin hänelle asiani ja hän totesi että kyllä hänkin kaipaisi ikkunanpesua, mutta numero on väärä. Myöhemmin selvisi että asiakasperheeni mies oli vaihtanut työpaikkaa ja vanha numero oli annettu jollekkin uudelle työntekijälle.

Kotimatkalla poikkesin Teboililla ja sain taas ensiluokkaista palvelua. Ajovalo vaihdettiin ja samoin rekisterivalo. Hinta 6,50 euroa lamppuineen ja palveluineen. Lupasivat vielä huomenna pitää minulle ja autolleni peukkuja. Saa muutkin peukuttaa! Huomenna on Katsastusten Yö.

Päivän onnistumiset:

1. Poika oli tänään siivonnut kakat: koirankakka eteisessä, kissankakka olohuoneessa. Koira oli syönyt kissankakan ja oksentanut sen keittiöön. Poika siivosi kaiken.

2. Mukava ikkunanpesupaikka. Pesin kotona illalla kaksi ja puoli ikkunaa: ura- ja raha-alueet.

3. Huomenna vain neljän tunnin työpäivä.