Tässä nyt "ennen" kuva. Toivottavasti saan huomenna laitettua "jälkeen" kuvan. Työ on ollut tosi raskasta. Onneksi poika tuli auttamaan koulun jälkeen. Pakkasimme yhdessä tavaraa jätesäkkeihin ja minä heittelin säkkejä parvekkeelta alas. Poika raahasi ne roskiksen edustalle. Pahvit hoidimme samaan tapaan. Kissamme haisteli meitä tarkkaan kun tulimme kotiin. Haisimme ihan kaatopaikalle.

Menin vielä illalla jatkamaan hommaa. Soitin asiakkaalle ja hän ihmetteli että olin vielä kohteessa. Kerroin että homma jatkuu huomenna. Laitoin vessan sekä lavuaarit likoamaan. Huomenna pääsen ihan käyttämään siivousvälineitä. Poika tulee taas koulun jälkeen auttamaan minua. Ihana lapsi! Hän ihmetteli tänään kun kirosin jä pärräsin: minä kiroilen tosi harvoin. Oli ihan viittä vaille etten soittanut asiakkaalle ja ilmoittanut että lopetan tämän kohteen hommat. Oli ihan tuskaa raivata siinä kauheassa hajussa. Onneksi poika rauhoitteli ja komensi aina välillä parvekkeelle haukkaamaan happea.

Poika on nyt menossa hakemaan siskoaan kaupungista. Tytär on Hulluilla Päivillä töissä. Viimeinen bussi menee liian aikaisin, eli ihan nenän edestä. Kallista olisi taksillakin mennä. Asuntokauppa ratkeaa tällä viikolla. Toivon parasta.

Päivän onnistumiset:

1. Kohteessa riitti siivousta iltaan asti.

2. Poika oli apulaisena.

3. Kaverini soitti ja pyysi käymään. Oli vasta tänään palannut Karibialta.