Onko Teilläkin elämä tätä? Pyykit saa koneesta pois ja kuivumaan, mutta kaappeihin asti ne eivät kerkiä. Pesukoneen vieressä on kasa puhtaita vaatteita ja siitähän niitä otetaan käyttöön. Vähän sama tiskien kanssa: koneesta suoraan käyttöön.

Sain yllätysvieraan aamulla: ex-poikakaveri tuli käymään. Oli matkalla Lahteen ja päätti ajaa kotini kautta. Näki että auto on pihassa ja siten olen kotona. Ehdimme turisemaan kahvikupposten äärellä kolme varttia. Mukavaa kun poikkesi.

Matkasin Ranta- Koivistoon Kangasalle. Siellä oli perheen isä paikalla, mutta hän lähti melko pian asioille. Kertoi että olivat oikein laskeneet päiviä tulooni. Hienoa olla odotettu! Siivosin ja tuuletin ja vaihdoin petivaatteet. Sovimme että laskutan heitä vain kerran kuukaudessa.

Kävin kotona syömässä. Jäljellä oli eilistä tummaa rakettispagettia ja jauhelihakastiketta. Sitten kiirehdin Kaukajärvelle raivaukseen. Saimme siivottua kylpyhuoneen kokonaan. Seuraava kohde on keittiö. Kotimatkalla kävin Annalan Salessa ruokaostoksilla. Siellä asiakaskunta on kuin Kaurismäen filmeistä. Todella persoonallisen näköistä porukkaa. Laitoin mainokseni kaupan ilmoitustaululle.

Pojalla on huomenna allergiatesti Tullintorin labotariossa. Katsoimme paikan netistä satelliittikuvista. Poika lupasi käydä parturissa testien jälkeen. Hänen hiukset ovat nyt pahemmat kuin Beatlesilla. Poika on nyt saunassa ja minä menen sinne jos jaksan. En taida jaksaa...

Tytär soitti tänään. Ex-poikakaveri saa kuulemma pankista lainaa vaan sen verran että ei pysty lunastamaan asuntoa itselleen. Puuttuu vielä 2500 euroa. Tytär soittaa ex-anopilleen ja kyselee maksuista. Tytär oli käynyt myös pankissa ja hänelle luvattiin lainaa reilusti.

Päivän onnistumiset:

1. Mukavat asiakkaat.

2. Siivosin keittiön kuntoon.

3. Ex-poikakaverin vierailu.